duminică, 10 octombrie 2010

Strigoiul rosu traieste !

L-am vazut azi din nou ! Iesit din cripta, ca un zombie, mosneagul decrepit, cu pete pe toata fatza, cu ochelarii un pic lasati, dadea interviuri si sfaturi ! Cat ne mai bantuie aceasta stafie? Dupa ce ne-a distrus speranta, a macelarit orice urma de demnitate, pluteste in continuare ca un strigoi cotrobaindu-ne prin vise.
Daca cineva isi face iluzii ca PSD e condus de pulifriciul numit Ponta, sau altcineva, se inseala amarnic. Ca un guru, Iliescu dirijeaza tot ce misca si pana nu se va retrage acest partid nu va putea fi reformat. Degeaba tot scot ei niste papitzoi tineri si vorbaretzi in fatza, piaza rea vegheaza, organizeaza si chiar reguleaza, pe cine misca in front.
Jigodia bolsevica din tata-n fiu, daca maine ar candida, ar iesi din primul tur presedinte ! Nu crede-ti ? Haide-ti pe la tzara un pic, sa-i vedeti, printre aburii alcoolului si al mahoarcei, pe votanti PSD, ce mai comenteaza. Apoi, beti manga, pleaca spre casa, unde daca nu o bat, atunci o incaleca pe "fa nevasta" si mai pun de un copil. Degeaba si-au pus toti antene satelit (doar taraf tv si OTV se urmareste), au telefoane mobile la care rasuna manele, nu-si fac macar o fantana sau sa repare gardul, dar la crasma-i plin !
Astia au votat si in 90 si in 92, 2000, etc. Iar fantoma lui Ilici, ne bantuie in continuare....
Nu pot uita Piata Universitatii, atunci mai puteam schimba ceva, dar ne-au invins prin manipulare tipic KGB-ista, represiunea care a urmat nu a fost decat o joaca pentru un "liber cugetator" crescut la Moscova. Apoi totul s-a pierdut, au ramas tot ei, conduc tot ei, ne-au ingenuncheat tot ei.
Nu revolutia a fost sansa noastra, ci Punctul 8 de la Timisoara. Daca nu am stiut al impune, ne meritam soarta. Asa il vedem la televizor in continuare, pe la tot felul de sedinte, aniversari, intruniri, lansari de carte, spectacole, peste tot. Tov.Iliescu este un highlander care iese din catacombe, la momentul oportun, pentru a mai distruge cate o generatie (pana acum are vreo 3), nimeni si nimic nu-l poate opri.
Nu pun la indoiala cuvantul Domnului, dar prea pacatos o fi fost poporul asta, de ne-a dat asemenea blestem ! Antichristul declara ca: "Nu crede în Dumnezeu, dar totuși crede în ceva: în forța omului."
Ce javra ordinara, dupa ce si-a batut joc de singurul nostru sprijin: credinta, ipocritul bolsevic isi facea cruce in biserica ! Si prostimea il adora in continuare: "ehei ce bine era pe vremea lui Iliescu !". 
Acoperit de sangele celor morti in timpul regimului sau, peste Iliescu, vom trage apa !
Dar daca nu-l primeste nici Iadul, ce facem ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu