duminică, 10 octombrie 2010

Orice asemanare...

Era inainte de 1989, si in Scanteia, oficiosul PCR, apareau articole de genul:

Nicolae Bănicioiu a fost reales preşedinte TSD, cu vot unanim !
Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a fost reales, sâmbătă, la Congresul TSD, pentru încă un mandat de preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD, el neavând contracandidat, iar votul efectuându-se prin ridicare de mâini,. Pentru că Bănicioiu nu a avut contracandidat la funcţia de preşedinte al TSD, votul nu s-a dat prin buletine, cum urmează să se desfăşoare pentru celelalte funcţii din conducerea organizaţiei.
Cei peste 1.100 de delegaţi la Congresul TSD au ridicat mâna, în sală, la întrebarea dacă sunt de acord ca Bănicioiu să fie reales ca preşedinte TSD.
Întrucât din sală nu s-au observat obiecţii, Bănicioiu a fost desemnat preşedinte al TSD pentru un mandat de doi ani !
Pardon, asta e o stire despre alegeri la PSD, aparuta pe site-ul Antena 3 (orice asemanare cu alegerile PCR sau articolele din Scanteia, sunt pur intamplatoare...)
Apropo despre cum se manifesta poporul roman inainte de '89, dar parca si acum:
„România ilustra perfect anecdota celor şase paradoxuri ale socialismului: "nu exista şomaj, da nimeni nu lucrează; nimeni nu lucrează, dar planul se depăşeşte; planul se depăşeşte, dar magazinele sunt goale; magazinele sunt goale, dar toţi au frigidere pline; toţi au frigidere pline, dar toţi sunt nemulţumiţi; toţi sunt nemulţumiţi, dar la alegeri guvernul obţine 99,99%” Florin Constantiniu

P.S. Astazi au avut loc alegeri pentru conducerea Organizatiei de Femei a PSD, pentru scaunul de presedinte a candidat Rovana Plumb si atat. A fost aleasa in unanimitate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu