duminică, 10 octombrie 2010

Galeria cu Jigodii - 1

Nu-i cautati scuze. Sa-ti calci orice farama de onoare doar pentru a strange averi tot mai mari, sa scuipi ce-ai lins odata doar pentru cativa arginti, sa-ti vinzi sufletul celui care plateste mai mult, aceasta fiinta este o jigodie! Iar Cornel Nistorescu a ajuns o Jigodie. Din avaritie, din oportunism feroce, cu o rautate care-i schimonoseste sufletu-i vandut, fostul mare jurnalist de investigatii, a ajuns o biata flasneta obosita, in care daca bagi un banutz, iti canta fals orice vrei.
Nistorescu a ajuns in halul in care nu-si mai da seama ca e penibil. Minte cu nonsalanta unei curve de pe centura, care daca vrei poate fi si virgina contracost. Apoi, (vezi cazul Nicolae Popa care cica fusese adus deja in tara la SRI), da un comunicat in care spune ca a gresit, l-a pacalit sursa...
Aflat de catva timp in simbria lui Vantu, a reusit sa distruga un ziar celebru si apare la Realitatea aruncand cuvinte fara noima, invelite in cacatul pe care il serveste patronul. Dupa ce isi face numarul, se urca in jeep, calca vreo doi motociclisti si pleaca apoi la vila sa de langa Vantu din Snagov. In 1997 il acuza pe actualul sau sponsor, SOV, ca in viziunea lui:  presa are nevoie de „oameni fără principii“, un astfel de om fiind chiar şeful de gazetă. „Angajăm un redactor-şef şi acesta execută ordinele prin telefon“. Acum chiar Cornelus e acel sef de gazeta !  Daca treceti noaptea tarziu pe la Snagov, prin fata casoiului acestui fost ziarist, o sa vedeti o lumina aprinsa, e jigodia numarandu-si banii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu